Journal Information
Vol. 16. Issue 2.
Pages 73-74 (April - June 1980)
Share
Share
Download PDF
More article options
Vol. 16. Issue 2.
Pages 73-74 (April - June 1980)
Full text access
Hidatidosis diafragmatica. Revision a proposito de un caso
Diaphragmatic hydatidosis. Review motivated by one case
Visits
...
D. Fernández García, J. Bañuelos Pérez, L. Callol Sánchez, A. López Miranda
Hospital del Aire. Servicios de Cirugía Torácica y Neumología. Madrid
Article information
Resumen

Se presenta un caso de quiste hidatídico diafragmático primitivo intervenido quirúrgicamente, estudiando el valor de las pruebas diagnósticas y revisando la literatura sobre el poblema.

Summary

The authors present one case of primitivo diaphragmatic hydatid cyst intervened surgically. They study the value of the diagnostical tests and review the medical bibliography on this problem.

Full text is only aviable in PDF
Bibliografia
[1.]
V. Perez Fontana.
Quistes hidatídicos del diafragma.
Arch. Int. Hidat., 15 (1956), pp. 289
[2.]
D. Martini.
Sobre los quistes equinococócicos del diafragma.
Clínica y Laboratorio, 313 (1952), pp. 256
[3.]
R. Veronesi.
Enfermedades infecciosas y parasitarias.
Ed. El Ateneo, (1971), pp. 900
[4.]
F. Serrano Muñoz.
Quistes hidatídicos de pulmón y cavidad torácica.
Farmaes, 11 (1966), pp. 82
[5.]
J.A. Tariana.
Equinococosis torácica de infrecuente localización.
Arch. Int. Hidat., 17 (1959), pp. 123
[6.]
S. Manson-Bahr.
Enfermedades tropicales.
14.a edición, Ed. Salvat, (1970), pp. 940
Copyright © 1980. Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica
Archivos de Bronconeumología

Subscribe to our newsletter

Article options
Tools

Are you a health professional able to prescribe or dispense drugs?